Bestelformulier

Het is helaas momenteel niet mogelijk om meel te bestellen. De molen is vanwege de corona-lockdown in ieder geval gesloten van zaterdag 19 december 2020 tot en met zaterdag 16 januari 2021.

Wilt u meel van de molen kopen? Bestel dan vooraf via dit bestelformulier. We voorkomen dan wachtrijen en zorgen er voor dat iedereen 1,5m afstand kan houden.
– Bij voorkeur geeft u uw bestelling door voor vrijdag 14.00 uur. Dan kunnen wij de bestellingen vrijdagmiddag klaarzetten.
– Bestelt u vrijdag na 14.00 uur, staat het zaterdag vanaf 10 uur voor u klaar.
U krijgt een antwoordmail van ons met uw bestelnummer.
Wij verpakken het meel doorgaans in zakken van 1, 2,5 en 5 kilo. Voor andere producten staat de standaardhoeveelheid op de prijslijst. U kunt zelf aangeven hoeveel u wilt hebben, maar u maakt het ons gemakkelijker als u in de standaardhoeveelheden besteld. Geef bij broodmixen alstublieft aan of u deze met of zonder gist wilt hebben.
U kunt uw bestelling doorgeven via onderstaand bestelformulier.

Let op: Welgelegen heeft geen pinautomaat. U kunt alleen contant betalen. Wel kunt u het bedrag van uw bestelling vooraf overmaken met vermelding van het bestelnummer. Deze informatie krijgt u van ons in het antwoord op uw bestelling. U weet dan ook of de bestelling goed bij ons binnen gekomen is.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoon

    Uw email (verplicht)

    Vul hier uw bestelling in

    captcha