Bestelformulier

De molenwinkel is elke zaterdag open van 9.00 tot 12.00 uur. Het is dan mogelijk om broodmixen, meel (tarwe, spelt, rogge, boekweit), kruidkoekmix, zaden en pitten te kopen. Ook verkopen we honing. Hier zijn het hele assortiment en de prijzen te vinden.
U kunt vooraf bestellen. Wij stellen dat erg op prijs, omdat we zo wachttijden voorkomen.

Hoe bestellen?

– Stuur het onderstaande ingevulde bestelformulier voor vrijdag 14.00 uur naar ons. Geef aan wat en hoeveel u wilt bestellen.
– U krijgt op vrijdag een antwoordmail van ons met een bevestiging van uw bestelling, een bestelnummer en het te betalen bedrag.
– U maakt het bedrag aan ons over onder vermelding van het bestelnummer. Contant betalen op zaterdag in de molen mag ook.
– Zaterdag staat uw bestelling vanaf 10.00 uur voor u klaar. Als u heeft betaald kunt u deze zo meenemen.
– Kunt u alleen tussen 9.00 en 10.00 ophalen? Geef dit dan aan op het bestelformulier. Dan zetten we uw bestelling als eerste klaar.

U maakt het ons gemakkelijker als u aan de volgende punten denkt:
– Geef bestellingen van broodmixen en meel bij voorkeur door in verpakkingen van 1, 2,5 en 5 kilo.
– Vermeld bij broodmixen of u deze met of zonder gist wilt hebben (zesgranenmix, terpenmix, welgelegenmix, maisbroodmix)
– Voor andere producten, zoals kruidkoek en suikerbrood, staan de standaardhoeveelheid op de prijslijst.

Let op: Welgelegen heeft geen pinautomaat. Bij de molen kunt u dus alleen contact betalen. Bij bestellingen kunt U vooraf het aangegeven bedrag overmaken.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoon

    Uw email (verplicht)

    Vul hier uw bestelling in

    captcha